Laatste nieuws

Met elektrische auto én chauffeur, gratis naar het gemeentehuis

Pendeldienst
LochemEnergie zet met ingang van 10 juli 2014 bij vervoerproblemen een speciale elektrische auto in met chauffeur. Deze auto rijdt op afspraak vanuit Almen, Epse, Eefde, Gorssel, Harfsen, Joppe en Kring van Dorth naar Lochem. Er is plaats voor drie personen en u wordt gehaald en gebracht. De chauffeur weet precies waar u moet zijn en blijft netjes op uw wachten! Er zijn geen kosten aan verbonden: gratis met chauffeur van deur tot deur.

Hoe werkt het
Als u weet wanneer u uw documenten wilt afhalen in Lochem, belt u met het speciale telefoonnummer van de pendeldienst van LochemEnergie (tel. 06-27012787) voor een afspraak.

Vanaf wanneer kunt u bellen?
Met ingang van 10  juli 2014 kunt u een afspraak maken via tel. 06-27012887 voor de elektrische auto van LochemEnergie met chauffeur. De eerste rit neemt burgemeester Sebastiaan van ’t Erve voor zijn rekening! Wie volgt? Wie het eerst komt, het eerst maalt….

Openingstijden gemeenteloket Gorssel
Inwoners kunnen in het gemeenteloket in Den Oldenhof iedere woensdag terecht voor het aanvragen van burgerzakenproducten. Dat kan alleen op afspraak, via telefoon 0573-28 92 22 of via website gemeente.lochem.nl. Van 30 juli tot en met 20 augustus 2014 is het gemeenteloket in Den Oldenhof in Gorssel gesloten. Wie een paspoort of rijbewijs wil aanvragen, moet in deze periode voor het aanvragen dus ook naar het gemeentehuis in Lochem (bij voorkeur op afspraak). Houdt u er dus rekening mee dat u in de vakantieperiode wellicht twee keer naar Lochem moet. Op woensdag 27 augustus 2014 is het loket in Gorssel weer geopend.

Openingstijden loketten in het gemeentehuis in Lochem
Vrije inloop             Iedere werkdag van 8.30 tot 12.30 uur, ook voor het zorgloket
Donderdag             van 17.00 tot 20.00 uur, alleen voor burgerzaken
Op afspraak           Maandag, dinsdag en donderdag, van 13.30 tot 17.00 uur

Waarom doet LochemEnergie dit?
LochemEnergie, de energiecoöperatie voor en door inwoners van de gemeente Lochem, wil met concrete projecten laten zien dat duurzame energie de toekomst heeft. Daarbij moeten de voordelen van dit burgerinitiatief zoveel mogelijk terugvloeien naar de plaatselijke bevolking. Het bevorderen van duurzaam vervoer hoort daar ook bij.
Daarom is er nu dit initiatief van LochemEnergie voor inwoners van de gemeente die verder van de kern Lochem wonen. LochemEnergie werkt op allerlei manieren aan groene energie voor en door burgers en bedrijven in de gemeente Lochem. LochemEnergie komt graag met u in contact. Bel met tel. 0573-764007 of kijk op www.lochemenergie.net.


Gorssel, 1 juli 2014

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends