Laatste nieuws

Middagje lokale creatieve cultuur in het Kinderknooppunt

Deze middag is er alle tijd om te netwerken, maar ook zal Ingrid Schreuder, initiatiefneemster van het Kinderknooppunt, vertellen over haar burgerinitiatief ‘Kinderknooppunt’ en de tienduizenden knopen die in het afgelopen jaar in de hele gemeente Lochem zijn ingezameld. Van al deze knopen zal een groot kunstwerk voor het nieuwe gemeentehuis worden gemaakt. Dit Kinderknooppuntkunstwerk zal straks een prachtige plek krijgen in de hal van het nieuw gemeentehuis. Ingrid Schreuder: “Maar voor het zover is, zijn er heel veel handen nodig, want het kunstwerk maken we met elkaar”.
In de maanden september, oktober en november zijn er in het Kinderknooppuntatelier, maar ook in alle kernen en buurtschappen die de gemeente Lochem telt, speciale gratis activiteiten om samen het kunstwerk te maken.
Speciale aandacht bij het maken van het kunstwerk is er voor de verbinding tussen ouderen en kinderen: 2012 is het Europese jaar van solidariteit tussen generaties.
Cultuurmakelaar Gerthe Lamers en Ingrid Schreuder heten iedereen die benieuwd is en het leuk vindt om een middag lokale creatieve cultuur op te snuiven en te netwerken, hartelijk welkom op deze middag van Kunstweb Lochem en het Kinderknooppunt.
Er zal ook nog een andere spreker zijn tijdens deze middag, hierover binnenkort meer informatie op de site www.kinderknooppunt.nl en www.kunstweblochem.nl.
Het atelier aan de Hanzeweg 4 is geopend van 15.00 uur tot 17.00 uur.

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends