Laatste nieuws

Minibieb in ‘t Trefpunt

Er verschijnen steeds meer zogenaamde ‘mini­biebs’ in Nederland. Ook in ’t Trefpunt Gorssel staat met ingang van 25 oktober 2023 een kast met spelletjes en boeken.

Wat is een minibieb?
Een mini­bieb is een kastje met boeken die je gratis kunt lenen of ruilen. In de hal van ‘t Trefpunt kun je niet alleen terecht voor boeken, maar ook voor speel­goed. Er staat een kast met spelletjes en boeken. De mini­bieb en spel-o-theek is bestemd voor kinderen en volwassenen en is voor iedereen toeganke­lijk tijdens de openings­uren van ’t Trefpunt.

Gratis
TrefpuntMinibieb kleinDe boeken en spelletjes kunnen gratis geleend worden. Je kunt ze mee­nemen en als je het boek uit­gelezen hebt of het spelletje niet meer speelt, kun je het weer terug­zetten. Maar je kunt ook zelf een boek of spelletje neer­leggen. Dan hoef je je geleende boek of spelletje niet meer terug te brengen.

Maatschappelijk betrokken
Wie thuis nog boeken of spelletjes heeft liggen waar niets meer mee gedaan wordt, kan ze dus neer­leggen in de kast van de mini­bieb en spel-o-theek van ’t Trefpunt en er iemand anders blij mee maken. De initiatief­nemers: “Met dit leuke initiatief bewijst ’t Trefpunt eens te meer zijn maatschappelijke en sociale betrokken­heid”.
De minibieb staat in de centrale hal van ’t Trefpunt en is bereik­baar op maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 21.00 uur en vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur. 

’t Trefpunt Gorssel
Molenweg 53-55, 7213 XD Gorssel 
Website


Gorssel, 24 oktober 2023 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends