Laatste nieuws

Modderdag bij Kindercentrum Villa Veldhof

Vrijdag 27 juni was het de tweede keer dat de Nationale modderdag werd gehouden. De kinderen van Villa Veldhof deden hier natuurlijk ook aan mee. De zandbak werd met veel water omgetoverd tot een modderbad waar volop in gespeeld en gekliederd kon worden.

      ModderdagKL 1
       Modderdag bij Kindercentrum Villa Veldhof.
       Klik op een foto voor vergroting en meer foto's

      ModderdagKL 2 

Verder was er een blote voetenpad gemaakt van stapstenen, verschillende soorten papier en andere materialen. De kinderen stampten met hun voeten in de modder en liepen vervolgens over verschillende ondergronden. Dat voelde soms echt gek aan je voeten. Afdrukken maken van je moddervoeten is ook erg leuk en verven met modder zorgde voor mooie schilderwerken. Kortom het was een geslaagde dag.

Belangstellenden kunnen met hun kinderen een kijkje komen nemen bij Villa Veldhof. Het kindercentrum heeft een Buitenschoolse opvang, een kinderdagverblijf (verticale groepen en horizontale groepen) een peuterspeelgroep en een 3+ groep.

Villa Veldhof is iedere werkdag geopend en is gevestigd aan de Veldhofstraat 4a in Gorssel. Telefoon 06-23134292 of 0575-525100.


Gorssel, 30 juni 2014

aa

bb

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends