Laatste nieuws

Moederdagpakket van Buitenkunstig Gorssel

Jammer genoeg kan Buitenkunstig Gorssel vanwege de coronapandemie ook in 2021 niet doorgaan. Maar het Bestuur van de Stichting Buitenkunstig zit niet stil. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een tienjarige jubileumeditie in 2022.

Moederdagpakket
BuitenkunstigPakket kleinBuitenkunstig is gratis toegankelijk, maar het kost natuurlijk veel geld om het evenement te organiseren, zeker in een tijd waarin veel bedrijven het moeilijk hebben. Daarom heeft de organisatie gezocht naar andere bronnen van inkomsten: een ‘moederdagpakket’. Met het bestellen van het pakket wordt een financiële bijdrage geleverd aan Buitenkunstig Gorssel en worden ook de moeders op 9 mei verrast met een pakket met verschillende streekproducten. Immers, ieder jaar is de streekmarkt een onderdeel van Buitenkunstig Gorssel.

Streekproducten
Het pakket bestaat uit: een potje jam van het Gorssels broodmandje, chocolade van Bakkerij Terpstra uit Gorssel, een fles puur appelsap van De Kruisbrink uit Toldijk, Achterhoekse chips van Woestenenk Aardappelen uit Laren en een stuk ‘Achterhoeks dearntjen’ biologische kaas van Aurora. Deze kaas wordt gemaakt van de melk van acht biologische boeren uit de Achterhoek.
Verder is er kans op extra cadeautjes die door lokale ondernemers ter beschikking zijn gesteld en over de pakketten verdeeld worden: cadeaubonnen van Boertie Optiek, Flora Inn en ZigZag wonen, mooie shawls van House of Tweeds en Swits, thee van Zo en Nu, Bunzlau textiel en servetten van The Cosy Country Store, gratis entree tijdens de open tuinendagen bij Theetuin Kamperfoelie (inclusief koffie of thee) en kortingsbonnen van Frendz for your Hair.

Bestellen
Het pakket kost € 19,95 en bestellen kan tot 25 april 2021 per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Na ontvangst van de bestelling volgt informatie over betaling en afhaalmogelijkheden.


Gorssel, 17 april 2021

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends