Laatste nieuws

Mooie menwedstrijden Achter ‘t Peerd

Op 6 en 7 april 2019, het zonnige eerste weekend van de maand, werd op en om het club­terrein van koetsiers­vereniging Achter ‘t Peerd aan de Elzerdijk in Eefde een samengestelde men­wedstrijd (SMW) verreden. Op zaterdag stonden dressuur en vaardigheid op het programma en op zondag de marathon met zes hindernissen. Twee dagen lang konden deelnemers en toe­schouwers genieten van mooie mensport met fraaie prestaties.

Parcours
PeerdSMW2019W. Hamer kleinSietske Bezemer wint de clubbokaal 2019 (foto Willem Hamer)De vele vrijwilligers van de bouwploeg hadden het terrein prachtig opgebouwd en aan­gekleed en het mooie lenteweer maakte het helemaal af. Voor de zaterdag had parcours­bouwer Bennie Steenblik een fraai vaardigheids­parcours uitgezet met voldoende uitdaging voor elke klasse. De marathon­hindernissen op zondag waren technische hoogstandjes en het was voor de toeschouwers een lust voor het oog om er de verschillende combinaties, van groot tot klein, door­heen te zien gaan.

Clubbokaal
Naast de reguliere prijzen van de wedstrijd in al zijn klassen wordt er bij de samengestelde wed­strijden ook een clubbokaal uitgereikt aan het best presterend lid van Achter ’t Peerd: de zo­genoemde Baderbokaal. De bokaal werd in 2019 gewonnen door Sietske Bezemer.

  • Bekijk hier de einduitslagen SMW 2019 (pdf)

Gorssel, 9 april 2019

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends