Laatste nieuws

Mooie opbrengst cadeautjesmarkt De Borkel

Op zondagmiddag 19 november 2017 was het gezellig druk op de cadeautjesmarkt in De Borkel in Gorssel. Naast familieleden, medewerkers, vrijwilligers en bewoners van de Borkel kwamen ook omwonenden een bezoekje brengen. De opbrengst van de markt wordt volledig besteed aan de activiteiten die in De Borkel worden georganiseerd voor de bewoners, wijkbewoners en andere belangstellenden.

Nationaal Ouderenfonds
BorkelChequeWilma van Gerrevink (rechts) ontvangt de verdubbelingscheque uit handen van Joyce van Esch (links)De opbrengst van € 1.200,- werd door het premieplan van Nationaal Ouderenfonds verdubbeld.
Joyce van Esch, provinciaal ambassadeur van het Nationaal Ouderenfonds, was aanwezig om de cheque symbolisch aan Wilma van Gerrevink (Activiteiten & Welzijn De Borkel) te overhandigen. In totaal komt nu € 2.400,- ten goede aan het activiteitenprogramma van De Borkel.

Dank aan de Gorsselse ondernemers
Naast de verkoop van leuke cadeautjes voor de feestdagen werd er gespeculeerd over het aantal pepernoten in een pot (622). Ook de nieuwjaarsrolletjes gingen vlot over de ‘toonbank’ en de poffertjes smaakten heerlijk. Er werden heel veel enveloppen geopend bij de enveloppenloterij. Na het snuffelen bij de kraampjes liet iedereen zich de koffie met taart goed smaken. De bloemstukjes gingen grif van de hand en iedereen ging met een zak oliebollen naar huis. 
Wilma van Gerrevink: “Wij danken bij deze alle ondernemers in Gorssel die ons geweldig hebben voorzien van prachtige prijzen!”


Gorssel, 24 november 2017

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends