Laatste nieuws

Museum MORE en Roman Reisinger op Exclusive Art Fair

RomanReisinger-Stilleven metBloemenenVlinders2015 kleinRoman Reisinger, Stilleven met bloemen en vlinders. Werk in opdracht 2015Roman Reisinger, de Gorsselse schilder van meesterlijke stillevens, en Museum MORE staan op de Exclusive Art Fair van 1 t/m 4 oktober 2015 in de Bergkerk in Deventer. In de fraaie kerk zal veel prachtige kunst van bekende en minder bekende kunstenaars van diverse disciplines te zien zijn.
Gerenommeerde galerieën uit Nederland en België tonen hun gevarieerde kunstobjecten van ikonen tot hedendaags realisme, van glas tot brons, van sieraden tot klein antiek.
Kunst, architectuur, historie en sfeer komen samen op dit fraaie evenement.

Hoogtepunten zijn verder Galerie De Beeldenstorm van Paul F.T.M. Sevenhuysen met zijn eigenzinnige beelden en beeldhouwwerk van Mark Dedrie. Ook Bol & de Bruijn Edelsmeden met Irma de Bruijn en Erik Bol zijn aanwezig met hoogwaardige, ambachtelijke en vernieuwende sieraden voor man en vrouw.

Museum MORE en Roman Reisinger staan als goede buren in Gorssel ook op de beurs in de Bergkerk gebroederlijk naast elkaar: Stands 29 en 30.


Gorssel.nl
29 september 2015

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends