Laatste nieuws

Museum MORE is vanaf 1 juni weer open

Volgens de landelijke richtlijnen mogen musea vanaf 1 juni 2020 met allerlei extra voorzorgs­maatregelen weer open en Museum MORE doet hier, met beide vestigingen, graag aan mee. “We hebben er inmiddels voor gezorgd dat u ons veilig én prettig kunt bezoeken en we kijken ernaar uit onze kunst weer met u te kunnen delen.”

Reserveren
JanBeutenerMondkapjeDit werk van Jan Beutener uit 2008 'With distance/Met afstand' is wel heel actueel. Links hangt zelfs een mond­kapje. Het schilderij is te zien in de grote overzichts­tentoonstelling met highlights uit Beuteners oeuvre in Gorssel t/m 20 september 2020. Omdat er een maximum aantal bezoekers geldt is reserveren noodzakelijk. Bezoekers dienen daarbij een dag en een tijdslot te kiezen. Dat reserveren gaat online via de website van het museum (zie onder). Wie daar problemen mee heeft kan contact opnemen met Global Ticket: tel. 020 244 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook houders van bijvoorbeeld een Museumkaart of van de BankGiro Loterij dienen vooraf te reserveren.
Mensen met verkoud­heids- of griep­klachten hebben geen toegang.
Om iedereen voldoende kans te geven de collecties te bekijken vraagt het museum om niet langer dan 1,5 uur aanwezig te zijn. Gezamenlijk bezoek kan alleen door mensen die een huishouden vormen.
Er zijn diverse maatregelen getroffen die het vergemakkelijken om voldoende afstand te behouden. Bij de ingang en op centrale plekken in het museum zijn handgel en desinfecterende middelen, er zijn looproutes met eenrichtingsverkeer, aanraak­punten zoals trap­leuningen, lift­knoppen, toilet­ruimtes, pin­automaat en deur­knoppen worden regelmatig gereinigd, toilet­ruimtes zijn beperkt beschikbaar.

Exposities verlengd
Museum More in Gorssel heeft op dit moment twee tijdelijke exposities die zijn verlengd. De uitgebreide overzichtstentoonstelling van Jan Beutener loopt nu tot 20 september a.s.. De expositie met werk van de honderd jaar geleden overleden schilder Jan Mankes is verlengd tot 25 oktober 2020.
  

 

Gorssel, 21 mei 2020

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends