Laatste nieuws

Muziek maken? Doe mee met een project van de Harmonie

Op 13 november heeft de Harmonie nog het koffieconcert ‘Ode aan de klarinet’. De dag erna starten alweer de repetities voor het volgende concert, waaraan ook anderen op project­basis kunnen meedoen. Het orkest speelt dan onder leiding van gastdirigent Gilian Schmidt. De uitvoering is op zondagmiddag 12 maart 2023, waarschijnlijk in Gorssel.

HarmonieVeerboot kleinEen paar jaar geleden is met de reguliere dirigent Jacob Janssen afgesproken om jaarlijks één kwartaal tot ‘project­periode’ te benoemen waarbij het orkest onder leiding komt te staan van een project­dirigent en gast­spelers kunnen meedoen. De Harmonie is deze keer bij Gilian Schmidt uitgekomen en daar zijn beide partijen blij mee! Gilian Schmidt is in de regio bekend als dirigent van Juliana Almen, maar hij heeft zich op meerdere fronten elders ruim­schoots bewezen als muzikale vakman.

Musici kunnen op projectbasis meedoen. Vooral trompettisten, klarinettisten en slagwerkers zijn nodig om het orkest een extra boost te geven. De deelname­kosten zijn eenmalig € 75.  Als het goed bevalt dan is het mogelijk tot aan de zomer­vakantie vrijblijvend mee te blijven repeteren en zelfs meedoen aan een aantal optredens.
Repetities zijn iedere maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur in ’t Trefpunt te Gorssel.

Aanmelden kan (tot uiterlijk 1 januari) bij Gerrit Boschloo per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Extra informatie opvragen kan natuurlijk ook. De deelnamekosten kunnen worden overgemaakt op NL87 RABO 0322 3591 71 van de Harmonie Gorssel-Eefde, omschrijving ‘deelname project Gilian’.

  
Gorssel, 24 oktober 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends