Laatste nieuws

Muziek op schoot bij inloopochtend Graaf Jantje Gorssel

TrefpuntKL 3Graaf Jantje is een aantal jaren geleden begonnen in Harfsen en is sinds september 2013 ook gevestigd in ’t Trefpunt in Gorssel. Het loopt goed met de aanmeldingen maar toch merkt eigenaresse Marije Baak dat  in Gorssel en omstreken nog niet iedereen Graaf Jantje kent. Vandaar dat ze op vrijdag 21 maart  een inloopmiddag organiseert bij de Gorsselse vestiging. Geïnteresseerden kunnen komen kijken hoe de binnenspeelruimte er uitziet en hoe de ruime buitenspeelruimte is geworden. Een goede speelplek daagt kinderen immers uit om al spelend te bewegen.
Graaf Jantje probeert haar buitenruimte en activiteiten zo in te richten dat kinderen dicht bij de natuur komen. Spelen met zand, water en gras, bezoek aan een kinderenboerderij of naar  pas geboren kalfjes op de boerderij gaan kijken.  

Ondanks de groei is kleinschaligheid en de persoonlijke benadering nog steeds belangrijk bij Graaf Jantje. Er wordt gewerkt met een vast team, zodat de pedagogisch medewerksters een band opbouwen met de kinderen. Een bekend gezicht geeft een kind een gevoel van veiligheid en geborgenheid.

De inloopochtend is op vrijdag 21 maart 2014 van 14.00 tot 17.00 uur. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals muziek op schoot en schminken. Er is een springkussen en de vaste voorleesoma komt voorlezen.

Gorssel, 12 maart 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends