Laatste nieuws

Muzikale pauze op de Zorgtuin Gorssel

Tijdens de jaarlijkse avondwandeling van cliënten van De Borkel in Gorssel op 8 juli 2019 hielden de bewoners en begelei­ders pauze bij Henk en Evelien van Dort op de Gorsselse Zorg­tuin.
Zorgwandeling 2 kleinDe vrijwilligers van de Zorg­tuin ontvingen de ruim honderd gasten in een bloeiende en geurende tuin.

Oudhollands boeket en muziek
Zorgwandeling 3 kleinDe vrijwilligers van de tuin brengen wekelijks in de zomer­maanden een prachtig boeket ‘oud­hollandse’ bloemen naar De Borkel, speciaal voor de mensen die niet zo makkelijk meer op pad gaan. Het eerste boeket van het sei­zoen werd dankbaar in ontvangst genomen door mevrouw Ooster­veld.
Vijftien jonge muzikanten van het HIT (Harmonie in Training) speelden onder leiding van Henk Vrug­gink de sterren van de hemel. Jong en oud genoten van hun inzet.

IJs van De Hoek 
Zorgwandeling 1 kleinAls afsluiting trakteerde Eetcafé de Hoek op ijs. Deze tractatie gaf de avond een extra feeste­lijk tintje. Iedereen kijkt terug op een mooie en bijzondere avond vol bloemen­geur, muziek en ontmoeting, kortom: menselijk geluk. 

Gorssel, 9 juli 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends