Laatste nieuws

Muzikale reis met No Romeo’s

Vocalgroup no Romeo’s uit Gorssel trad afgelopen zaterdag twee keer op in een volle Bergkerk in Deventer. Buiten was het koud en regenachtig, binnen was het warm en straalde het plezier van de gezichten van de zangeressen.

NoRomeosBergkerk1 kleinNo Romeo’s nam het publiek mee op een muzikale reis, langs verschillende landen en verschillende muziek­stromingen. Er werd gezongen in het Portugees, Deens, Swahili, maar natuurlijk ook in het Nederlands en Engels. Hoogte­punt in deze klassieke kerk was het Ave Generosa met een overweldigende sopraansolo van Ingrid Kempenaers uit Gorssel. Gitarist Christian Kuiper wist het publiek te ontroeren met prachtig gitaar­spel. De muzikale leiding was in handen van pianist en dirigent Christoph Mac-Carty, die de groep dit jaar naar een nog grotere muzikale hoogte wist te brengen.

NoRomeosBergkerk2 kleinEr waren veel vrienden van No Romeo’s naar de Bergkerk gekomen. Zij kregen een plekje vooraan en namen een verrassing mee naar huis. Na afloop werd nog even gezellig wat gedronken. No Romeo's: "Al met al een topdag voor onze Gorsselse vocalgroup!"

 

Gorssel, 5 november 2023

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends