Laatste nieuws

Nationale Ouderendag bij Sutfene

Koor HappyDaysGroot Salonorkest Happy DaysOp vrijdag 2 oktober 2015 is het Nationale Ouderendag. Rondom deze dag worden op diverse plekken in de oude gemeente Gorssel bij Sutfene de ouderen in het zonnetje gezet.

Het Spijk
Het Spijk in Eefde organiseert op donderdag 1 oktober een middagprogramma met een optreden van het Zutphense Salonorkest Happy Days. Het repertoire van het orkest bestaat uit lichtklassieke muziek, aangevuld met potpourri's van bekende operettes, latin en nostalgische deuntjes.
Het concert begint om 14.30 uur.
Op deze dag wordt ook de duofiets, die een elektrische ondersteuning heeft gekregen, in gebruik genomen. De elektrische ondersteuning werd mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van de ouderenbond Anbo, het premieplan van het Nationaal Ouderenfonds en de opbrengst van de ‘Bijna Zomermarkt’ die eerder dit jaar op Het Spijk georganiseerd werd. Het zou mooi zijn als veel bewoners van het Spijk gebruik kunnen maken van deze fiets. Sportieve vrijwilligers die samen met de bewoners van Het Spijk met de duofiets willen fietsen zijn altijd welkom. Ze kunnen zich aanmelden bij Elske Wunderink en/of Monique Pelgrim, tel. 0575-594444.
Het Spijk, Zutphenseweg 202, 7211 EK Eefde, ttel. 0575-594444.

De Borkel
SOSMatrozenoorS.O.S. MatrozenkoorIn De Borkel in Gorssel en de steunpunten in Epse, Almen en Harfsen wordt donderdagmorgen 1 oktober bij de koffie voorgelezen door vrijwilligers, die ook de ouderen trakteren. ’s Avonds is er een optreden in De Borkel van het S.O.S. matrozenkoor uit Apeldoorn. Ook de bewoners van de steunpunten zijn hiervoor uitgenodigd. Er rijdt een speciale bus. Het optreden begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur.
De Borkel, Hoofdstraat 61a, 7213 CS Gorssel, tel. 0575-594444.

 


Gorssel, 30 september 2015

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends