Laatste nieuws

Netwerkbijeenkomst Gorsselse ondernemers

gorssel buitengewoonTransDe Gorsselse ondernemersvereniging ‘Gorssel Buitengewoon’ nodigt alle Gorsselse ondernemers uit voor een netwerkbijeenkomst op maandagavond 25 maart 2013. Doelstelling is kennis te maken met de ondernemersvereniging en de kracht van het lokale netwerk te ontdekken. Hennie van de Most is een van de gastsprekers.

  
    HoofdstrGR02

Netwerken
In Gorssel zijn op veel ondernemers werkzaam. Er staan er alleen al 140 vermeld op Gorssel.nl (zakelijke ondernemers, maar ook ondernemers in de zorg).
Omdat een van de doelstellingen van de Ondernemersvereniging het stimuleren van de onderlinge samenwerking tussen de ondernemers is, heeft een werkgroepje binnen de ondernemersvereniging ‘Gorssel Buitengewoon’ het idee opgevat om een avond voor àlle Gorsselse ondernemers te organiseren. Onlangs hebben alle, via Gorssel.nl bekende Gorsselse ondernemers een uitnodiging ontvangen voor deze avond: maandagavond 25 maart aanstaande bij Keukenstudio Stormink, Hoofdstraat 25 in Gorssel, van 19.00 uur (ontvangst) tot 22.30 uur.

Gastsprekers
Tijdens deze avond wil ‘Gorssel Buitengewoon’ graag de kracht van netwerken en lokaal samenwerken tussen de Gorsselse ondernemers toelichten. Daarom zijn twee enthousiaste en interessante gastsprekers uitgenodigd: Robert Portielje, directeur van Mevalue en ondernemer/politicus Hennie van de Most. De ondernemersvereniging hoopt met deze avond meer ondernemers enthousiast te maken voor ‘Gorssel Buitengewoon’.

  
    Buitenkunstig2012-014

'Gorssel Buitengewoon'
De Ondernemersvereniging ‘Gorssel Buitengewoon’ bestaat sinds 1984. Van oorsprong was de Ondernemersvereniging een winkeliersvereniging. De laatste jaren zijn niet alleen Gorsselse winkeliers lid, maar is de ondernemersvereniging een vereniging voor alle ondernemers in Gorssel. Op dit moment telt ‘Gorssel Buitengewoon’ 38 leden.

Doelstelling
Het stimuleren van de onderlinge samenwerking tussen ondernemers is een van de doelstellingen van de ondernemersvereniging, maar ook organiseert en sponsort ‘Gorssel Buitengewoon’ activiteiten in het dorp Gorssel ten behoeve van het algemeen belang. Zo levert zij financiële steun aan onder meer IJsseljazz, Gorssel Buitenkunstig en wordt gezorgd voor de aankleding van het dorp tijdens evenementen en feestdagen.

  
    IJsseljazz

Versterken
Gorssel Buitengewoon wil samen met alle Gorsselse ondernemers de handen in elkaar slaan en een Netwerkvereniging zijn, waarbij tijdens zes bijeenkomsten per jaar interessante thema’s besproken worden, nieuwe ideeën en activiteiten voor het dorp ontstaan en ruimte is voor ontmoeting. Daardoor kunnen ondernemers elkaar én Gorssel sterker maken.

Mochten ondernemers die gevestigd zijn in Gorssel de bijeenkomst willen bijwonen, maar onverhoopt geen uitnodiging hebben ontvangen, dan kunnen zij zich, graag voor 8 maart a.s., aanmelden door contact op te nemen met Joyce Vonk via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06-22254038. 

 

Gorssel, 25 februari 2013

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends