Laatste nieuws

Nieuw bij Bakkerij van Helvoort: Smeerbare Marsepein

Het assortiment van Bakkerij van Helvoort is sinds kort uitgebreid met smeerbare marsepein. Dat is een ambachtelijk gemaakte spread van 100% natuurlijke verse ingrediënten met de heerlijke originele smaak en structuur van echte marsepein. Dat is niet alleen makkelijk en lekker op een boterham, pannenkoek of plak krentenbrood, maar de marsepein is ook geschikt als decoratie van cupcakes, taart en desserts en zelfs als ingrediënt bij het bakken. De marsepein kan ook worden gebruikt in ovenschotels of als verrassende toevoeging bij het bereiden van stoofvlees. 

MarcipanoSmeerbareMarsepeinTransKLDe spread bestaat voor 50% uit verse amandelen uit Italië en Spanje. De amandelen worden niet, zoals bij veel marsepein, vermalen en gedroogd, maar vers gewalst en direct verwerkt. Door een unieke samenstelling van verschillende suikers (vruchtensuikers, rietsuiker, grove suiker en poedersuiker) heeft de receptuur een unieke smaak en `bite` die zich het beste laat vergelijken met licht versuikerde honing. Het is erg lekker, maar ook gezond. Het geeft energie en is zeer voedzaam.

Voor € 1,50 kunt u een receptenboekje kopen met daarin veel recepten voor verrassende en uitdagende gerechten waarin deze marsepein wordt verwerkt.

Bakkerij Van Helvoort
Hoofdstraat  59, 7213 CR Gorssel
http://www.bakkerijvanhelvoort.nl


Gorssel, 29 juni 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends