Laatste nieuws

Nieuw in de regio: Prettig Geregeld Verhuiscoaches

Maya Leijser en Gerda Liefveld zijn met adviesbureau Prettig Geregeld Verhuiscoaches, gevestigd in Gorssel, van start gegaan. Prettig Geregeld helpt mensen bij al het geregel rond een verhuizing of het aanpassen van hun woning.

Thuis in uw huis
PrettigGeregeldGerdaMaya kleinGerda Liefveld en Maya Leijser zijn gestart met Prettig Geregeld VerhuiscoachesGerda en Maya kunnen mensen op leeftijd helpen om hun woon­situatie aangenamer te maken. Ouderen kunnen nog de ballast voelen van een vol familiehuis en hulp gebruiken bij het opruimen. Soms maken fysieke beperkingen het onaan­genaam in hun huidige woning.
Andere situaties waarbij Prettig Geregeld van dienst kan zijn zijn bijvoorbeeld het samen­voegen van twee huishoudens, de coördinatie van een verbouwing op grote afstand, hulp bij de afwikkeling van het overlijden van een dierbare en het woon- of verkoop­klaar maken van een huis. Ook kunnen Maya en Gerda helpen bij het op orde brengen van een eenvoudige administratie.

Prettig Geregeld staat haar klanten bij in de keuzes en de coördinatie en uitvoering van de plannen. “Thuis in uw huis” zoals de dames dat kernachtig uitdrukken.

Een eerste gesprek met Prettig Geregeld Verhuis­coaches is kosteloos. Daarin kunnen Gerda en Maya hun werkwijze nader toelichten en kan een op de klant afgestemd plan worden gemaakt.

PrettigGeregeldLogoPrettig Geregeld Verhuiscoaches
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: https://prettiggeregeldverhuiscoaches.nl

  
Gorssel, 13 mei 2021 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends