Laatste nieuws

Nieuw in Gorssel: coachingpraktijk Stromen

Sinds januari 2019 is in Gorssel coachingpraktijk ‘Stromen’ gevestigd. Jeanette Reitsma biedt in haar praktijk individuele en relatie-coaching en begelei­ding van (aanstaande) ouders in ‘bewust ouder­schap’. Om mensen kennis te laten maken met coaching houdt Jeanette op 8 april 2019 ’s avonds een inter­actieve bijeenkomst in De Brink in Gorssel. 

Coaching
CoachingStromen kleinJeanette H. Reitsma van coachingpraktijk Stromen in GorsselCoaching is een krachtig middel wanneer het leven ‘niet meer lekker stroomt’. Symp­tomen zijn vaak: vermoeid­heid, depressieve gevoelens, lichame­lijke klachten, minder plezier in werk en vooral relatie­problemen en ergernis richting kind(eren). Jeanette Reitsma: “Dat kunnen op­merken en voelen is al een goed begin: tijd om te groeien! Ik geef vrouwen en/of mannen graag snel in­zicht in de belemme­rende patronen, die soms al generaties worden mee- en over­gedragen én ik geef meteen concrete handvatten om de energie in jezelf weer te laten stromen. Ik geef tips om samen (weer) een fijn en intiem team te zijn: praten mét elkaar in plaats van tegen elkaar, ‘partnerStromen’ dus”. 

Familieopstellingen
Naast gecertificeerd relatie-coach en opsteller is Jeanette, net als iedereen, ervarings­deskundig op het gebied van relaties: “Mijn leer­weg in mijn eigen leven zit in mijn rug­zak”. Een van de ‘gereed­schappen’ waarmee Jeannette werkt, zijn zogenaamde familie­opstellingen. “Familie­opstellingen geven inzicht in de onbewuste invloed van ouders, gezin en voor­ouders op je leven van dit moment.”

Een kind verandert de relatie
Bij de geboorte van een kind ontstaat een verandering in de relatie. “Ouder­schap is top­sport tegenwoordig en dat vraagt om specifieke coaching om de team­spirit in de relatie hoog te houden en ‘partnerschaps­blessures’ te voorkomen. En dat bied ik met mijn coaching,” zegt Jeanette.

Drempel
Jeanette ziet dat mensen vaak een drempel over moeten om naar een (relatie-)coach te gaan. Daarom wil ze mensen graag kennis laten maken met coaching. Dat kan op twee manieren.
Op 8 april 2019 is er ’s avonds van 19.15 tot 21.45 uur in De Brink in Gorssel tegen gereduceerde prijs een inter­actieve bijeenkomst voor iedereen die zin heeft in meer openheid, plezier en liefde in relaties. Opgave via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; meer informatie is hier te vinden
Een tweede mogelijkheid is een kennismakings­gesprek: tot en met 12 mei 2019 kan een afspraak gemaakt worden voor een gratis kennismakings­gesprek van een half uur. Ook een losse coaching of coach-pakket met korting behoren tot de mogelijk­heden. 

Coachingpraktijk Stromen
Jeanette H. Reitsma
Zutphenseweg 6A, 7213 GG Gorssel
Tel. 0638288228
Website


Gorssel, 26 maart 2019

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends