Laatste nieuws

Nieuw in Gorssel: Davine Clinic voor 'injectables'

Sinds 13 november 2022 is in Gorssel ‘Davine Clinic voor Botox en Fillers’ gevestigd. Davine Clinic biedt persoon­lijke behandeling met zogenaamde ‘injectables.
Gorssel.nl was aanwezig bij de opening en maakte kennis met medisch specialiste Danielle Lange­loo, de onder­nemende eigenaresse van Davine Clinic.

Even voorstellen
Davine 1 kleinDanielle LangeloDanielle Langeloo (49) woont sinds 2012 in Gorssel, heeft een gezin en werkt met veel plezier als ortho­pedisch chirurg in het Deventer ziekenhuis. Alsof dit nog niet genoeg was wilde Danielle iets voor zich­zelf. Door haar zus, die werk­zaam is als tand­arts, kwam ze in contact met ‘injectables’. Tandartsen gebruiken botox om klachten van tanden­knarsen te verminderen. Zij benaderde Danielle of ze interesse had om de op­leiding injectables aan instituut Implacademy te volgen. Implacademy biedt deze scholing alleen aan tand­artsen, artsen en specialisten. 

Uitdaging
Davine 4jpg kleinDavine Clinic vóór de openingDanielle ging de uitdaging met enige terug­houdendheid aan. Tijdens de opleiding werd ze aan­genaam verrast door de resultaten; ze had niet verwacht dat injectables zulke mooie verande­ringen teweeg zouden brengen. De wereld van de filllers was nieuw, wat je met fillers kunt bereiken inspireerde Danielle enorm. 
Na een gedegen opleiding was het Danielle duidelijk: iets voor zichzelf onder­nemen naast haar bestaande werk­zaamheden en het ondernemer­schap trok en een en een is twee. Davine (‘Davine’ is Danielles tweede naam) Clinic is nu een feit.

Minder rimpeltjes
Danielle: “Iedereen die ouder wordt staat wel eens voor de spiegel en denkt ‘wat zou het mooi zijn als ik wat minder rimpel­tjes had’. Iedereen mag natuurlijk ouder worden, ik draai de tijd alleen ietsje terug. Mijn behandeling maakt je gezicht wat frisser, uit­geruster het maakt de rimpels zachter. Mijn doel­stelling is het vergroten van de natuurlijke schoon­heid, het gezicht een frisse uitstraling met een uitgeruste blik te geven. Een klant zei me dat haar om­geving vroeg of ze op vakantie was geweest omdat ze er zo goed uitzag. Dat is precies wat ik wil bereiken!”

Betrouwbaar en kwaliteit
Davine 2 kleinHet lint wordt doorgekniptDanielle legt zich in haar praktijk toe op fillers en botox, dus er zijn geen andere ‘schoonheids­activiteiten’. Met haar medische achter­grond kan ze haar aandacht volledig richten op de behandelingen met fillers en botox en daarbij streeft ze naar een optimaal resultaat. “Met botox en fillers maak ik mensen met een kleine in­greep blij, dat is wat mijn werk zo leuk maakt”.
Davine 3 kleinBehandelkamer met uitzichtBelangrijk voor Danielle is dat er goed wordt geluisterd naar de persoon­lijke wensen. Daarna volgt een passend behandelings­advies waarbij ze uitvoerig uitleg geeft over de behandelings­­mogelijkheden. Vervolgens kan worden over­gegaan op een goede en veilige behandeling, in overeen­­stemming met de richt­lijnen van de Inspectie Gezondheids­zorg. Danielle: “Kwaliteit en betrouwbaarheid, plus tevreden en blije klanten: dat is waar het om draait bij Davine Clinic”.


Davine Clinic voor Botox en Fillers
Berkenweg 1, 7213 AW Gorssel
Website


Redactie Gorssel.nl
15 november 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends