Laatste nieuws

Nieuw in Gorssel: Groeneveld Styling & Design

Na een carrière­switch en een opleiding interieur­ontwerp is Anita de Ruiter, woonachtig in Gorssel, Groene­veld Styling & Design begonnen: “Sinds vorig jaar heb ik al een aantal mooie op­drachten gerealiseerd”.

Het roer om
Anita Groeneveld Styling Design kleinAnita de Ruiter van Groeneveld Styling & Design Anita had jarenlang een veeleisende kantoor­baan, maar enige tijd geleden besloot ze om het roer om te gooien en haar hart te volgen: styling en interieur.
Anita: “Na een verhuizing gaf ik regelmatig vrienden en familie een rond­leiding door ons nieuwe huis. Vaak hoorde ik dan de op­merking dat ik iets met mijn gevoel voor styling moest gaan doen”. Zo begon het bij Anita te borrelen: ze zegde haar kantoor­baan op om de opleiding tot interieur­ontwerper te gaan volgen. Deze twee­jarige opleiding sloot ze in het najaar van 2021 succesvol af. 

Van ‘huis’ tot’ ‘thuis’
Al tijdens haar studie­jaren voorzag ze vrienden en familie regel­matig van interieur­advies en inmiddels heeft ze al enkele mooie opdrachten af mogen ronden.
Anita krijgt er, zoals ze zegt, een enorme kick van als mensen blij zijn met het eind­resultaat. “Ik zie al in het begin­stadium voor me hoe ik een inrichting een warmere en meer harmonieuze uit­straling kan geven.” De opdracht­gever ziet dit vaak pas als alles een plek heeft gekregen. “Mijn missie is geslaagd", zegt Anita, “als een huis een thuis is geworden”.
Groeneveld Styling & Design is gevestigd aan de Groeneweg 22 in Gorssel, tel. 06-19326380.


Gorssel, 11 mei 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends