Laatste nieuws

Nieuw in Gorssel: My-LifeSlim

Per 1 september 2022 is in ’t Trefpunt in Gorssel ‘My-Life­Slim’ gevestigd. Gewichts­consulente Jeannette Hoog­straten helpt in haar praktijk mannen en vrouwen om over­tollige kilo’s kwijt te raken en die kilo’s niet meer terug te krijgen. 
Uitgangs­punt daarbij is: ‘elke dag lekker eten, maar toch een slanker figuur krijgen’.

Gewoon eten
JEANNETTE 2 kleinJeannette Hoogstraten van My-LifeSlim‘’Met My-LifeSlim kun je alles wat je eet gewoon in de super­markt kopen”, stelt Jeannette. “Je hoeft niet aan de shakes of dat soort producten. Je eet gewoon lekkere, maar suiker­vrije en vet­arme dingen, en verliest daar­door gewicht. Ik leer mensen waar ze op moeten letten als ze iets kopen in de winkel. Als aan­vulling horen er bij My-LifeSlim natuurlijke voedings­supplementen, die de spier­massa ondersteunen en bijdragen aan een goede vet­verbranding en het verminderen van een honger­gevoel.”

Ondersteuning
Jeannette onder­steunt en adviseert haar cliënten bij het moeilijkste aspect: op gewicht te blijven. Daarom vindt er na­controle plaats: ”Met My-LifeSlim heb je altijd een stok achter de deur. Ik ont­vang elke week mensen die met My-LifeSlim bezig zijn, en help ze om zich die nieuwe levens­stijl helemaal eigen te maken”.
Jeannette ont­wikkelt, creëert, produceert en verkoopt ook natuur­lijke producten voor huid- en haar­verzorging voor de consument en de detailhandel.

My-LifeSlim
‘t Trefpunt, Molenweg 53, 7213 XD Gorssel
Facebookpagina My-LifeSlim


Gorssel, 7 september 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends