Laatste nieuws

Nieuw in Gorssel: Osteopathie de Ridder

Sinds kort is in Gorssel Osteopathie de Ridder gevestigd. “Bij osteo­pathie krijgt elke patiënt een eigen, op de persoon aangepast behandelplan”.

Sebastiaan de Ridder, osteopaat
Osteopathie de Ridder is de praktijk van Sebastiaan de Ridder. Sebastiaan begon in 2019 als osteo­paat in Den Haag, waar hij nog steeds patiënten behandelt. Eerder voltooide hij de 3-jarige master­opleiding Orthopedische Manuele Therapie in Utrecht. Daarvoor was hij jarenlang werkzaam als fysio­therapeut. 

Praktijk in Den Oldenhof
OsteoRidder kleinSebastiaan de Ridder, osteopaatIn 2023 verhuisde Sebastiaan met zijn gezin naar Gorssel om in een mooie omgeving het gezins­leven te verwezenlijken dat ze voor ogen hadden. Sebastiaan: “Mijn vrouw is geboren en getogen in Deventer, waar ze onlangs een eigen schoonheids­salon opende.
Na een maanden­lange verbouwing is Sebastiaan nu klaar om zijn praktijk in Gorssel te openen. In Den Olden­hof aan de Hoofdstraat huurt hij een ruimte waar patiënten uit Gorssel en de regio Deventer welkom zijn.

Eenheid van lichaam en geest
Osteopathie is een manuele genees­wijze, gebaseerd op principes uit de anatomie, embryologie, neurologie en fysio­logie. Daarbij wordt uitgegaan van de eenheid van lichaam en geest.
Sebastiaan legt uit: “Elke patiënt krijgt een eigen, op de persoon aangepast behandel­plan. Het bijzondere aan osteo­pathie is dat niet alleen naar de klacht wordt gekeken, maar naar de hele mens. Welke eerdere gezondheids­problemen zijn er geweest? Hoe is het voedings­patroon? Lichaam en geest hebben invloed op elkaar”. 

Voor iedereen
Osteopathie is voor iedereen: voor baby's en kinderen, (top)­sporters en zwangere vrouwen, maar ook voor mensen die kampen met chronische klachten en onverklaar­bare klachten, zoals chronische hoofd­pijn, buikpijn en rug­klachten. Sebastiaan: “Ik werk graag samen met artsen, specialisten, fysio­therapeuten, mesologen, psycho­logen, life coaches, acupunctu­risten, personal trainers, masseurs en andere therapeuten. Zo is de patiënt verzekerd van het beste resultaat.” "En", voegt een enthousiaste Sebastiaan toe, "de eerste afspraak in Gorssel is al gemaakt!".

Osteopathie de Ridder
Sebastiaan de Ridder, osteopaat
Den Oldenhof, Hoofdstraat 45/205, 7213 CR Gorssel, tel 06-46750712
Website


Gorssel, 7 november 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends