Laatste nieuws

Nieuw in Gorssel: schoonheidskliniek Total Beauty

Op zaterdag 9 maart 2019 opent schoonheidskliniek Total Beauty zijn deuren aan de Hoofd­straat in Gorssel, in het pand waar tot eind december 2018 Diex Design ge­vestigd was. De schoonheids­kliniek is nu nog gevestigd in Laren (Gld.).
TotalBeauty 4 klein TotalBeauty JHDrie jaar geleden nam eigena­resse Merle Bruijl Total Beauty over, na al een aantal jaren als anti-aging specialiste bij het bedrijf werk­zaam te zijn geweest. Door de ver­koop van het pand in Laren moest Merle op zoek naar een nieuwe loca­tie.
Merle: “De schoonheidskliniek heeft niet alleen klanten uit de regio, maar uit het hele land. De keuze voor Gors­sel lag voor de hand, een gezellig centrum en goed bereikbaar. Ik ben blij met deze nieuwe plek”.

Natuurlijk en biologisch
Total Beauty biedt behandelingen die de huid op een natuur­lijke en biolo­gische manier ver­jongen of verbeteren. Voor­beelden daarvan zijn een natuurlijke facelift waarbij zonder operatie een jonger uiter­lijk verkregen wordt, ooglid­correctie zonder chirurgie en huid­verbetering zonder botox. Door samenwerking met Cosmetique Totale kan het aanbod van behandelingen worden uitgebreid met onde­r meer laser­behandelingen, acne-litteken­behandeling en definitief ont­haren.

Winkel
In de nieuwe locatie is ook ruimte voor een winkel, waar huidverzorgings­producten, make-up, parfum en luxe schoonheids­producten verkocht worden. In de winkel komt ook een natuurlijke verzorgings­lijn voor kinderen. Merle: “Ons aanbod is uniek, de merken zijn niet te koop bij regu­liere parfumerie­winkels. De producten zijn op natuurlijke basis zoals de merken Marie-Stella-Maris, Tan-Luxe en Coola. Ik ben trots op mijn unieke collectie”.

Openingstijden
Vanaf 11 maart is de schoonheidskliniek geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.30 uur tot 16.00 uur.

Schoonheidskliniek Total Beauty
Hoofdstraat 48, 7213 CX Gorssel
Website


Gorssel, 21 februari 2019

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends