Laatste nieuws

Nieuw in Gorssel: Van Amerongen Performance Cycling

Onlangs opende voormalig profrijder, Eurosport-commentator en fiets­recensent Thijs van Amerongen zijn winkel Van Amerongen Performance Cycling aan de Deventerweg, in het pand waar voorheen De Schotse Ruit gevestigd was. Door de opening is het leegstaande pand, op perfecte zichtlocatie, weer gevuld, maar bovenal is Gorssel een mooie gespecialiseerde fietsenzaak  met regionale uitstraling rijker.

van Amerongen 3605 kleinThijs van AmerongenDe showroom oogt exclusief en ruim door enkele opstellingen van verschillende typen fietsen in het midden- en hoge segment. Het oorspronkelijke interieur en voorgevel met veranda zijn vrijwel intact gebleven en zorgen voor een ongedwongen huiselijke sfeer.

Thijs focust zich voornamelijk op de verkoop van exclusieve complete race­fietsen, mountain­bikes, gravel­fietsen en sportieve e-bikes van de merken Factor, Scott en Megamo. Naast het aanbod fietsen en accessoires verzorgt hij ook onderhoud, bike­fittings en trainings­advies. “Door persoonlijke aandacht in combinatie met kennis en ervaring verwacht ik meerwaarde te bieden ten opzichte van andere fietsenwinkels”, aldus Thijs.

van Amerongen 3583 kleinSpeciaalzaak voor racefietsen, mountain­bikes, gravel­bikes en sportieve e-bikesDe van oorsprong uit Warnsveld afkomstige ondernemer is ook commentator bij Eurosport bij uitzendingen van het veldrijden. Zijn mede-commentator kondigde Thijs, na de opening van de winkel, met een knipoog aan als “de man die dit jaar meer fietsen zal verkopen dan kilometers rijden.....”. Na het veldrijseizoen zal Thijs ook commentator zijn bij enkele mountainbike­wedstrijden die via Eurosport worden uitgezonden en zal hij zich verder toeleggen op de winkel.

Voor de laatste ontwikkelingen test Thijs regel­matig fietsen in opdracht van Fiets magazine, waar hij ook voor recenseert. Fiets magazine is een van de meest gelezen wieler­tijdschriften van Nederland en bestaat al 40 jaar.

van Amerongen 3591 kleinMet 18 jaar wedstrijd­ervaring en 10 jaar ervaring als profrijder is zijn passie voor het fietsen onverminderd en is Thijs inmiddels lid geworden van WTC Gorssel, en daarnaast is hij ook lid van fiets­vereniging WSV de Zwaluwen in zijn huidige woonplaats Deventer.

Van Amerongen Performance Cycling biedt alle expertise op sportief fietsgebied.
  

Deventerweg 7
7213 ED Gorssel
Tel: +31 6 13971685
  

Geopend:
Ma, Di en Wo:  op afspraak
Do en Vr:         9.00 - 18.00
Za:                   9.00 - 13.00
 

Meer:

 

Redactie Gorssel.nl
8 februari 2023

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends