Sinds ruim een jaar is in Joppe ‘Mies-O Biologische Catering’ gevestigd. Mies-O is een eenmanszaak van Marlies Mulder. Marlies verzorgt biologische catering met pure, lokale ingrediënten en is daarbij het meest geïnspireerd door de vegetarische keuken.
Marlies Mulder van Mies-O Biologische Catering
Seizoenen
Uitgangspunt voor Marlies zijn in eerste instantie de groenten die het seizoen te bieden heeft, aangevuld met wilde vis, met gras gevoerd rundvlees, vlees van buitenvarkens of biologische kippen. Ze heeft ruime ervaring met koken en catering in binnen- en buitenland. Zo werkte ze in skichalets in de Franse Alpen, had in Engeland een eigen ‘garden-to-table’ café en woonde en werkte ze op biologische boerderijen over de hele wereld: “Waar ik ook was, ik kwam altijd in een keuken terecht."
Daarbij deed ze kennis op over het belang van bodemkwaliteit en circulair ondernemen in de voedselketen; geen bestrijdingsmiddelen; gebruik maken van wisselteelt en ‘terugvoeden’ door composteren. Terug in Nederland werkte ze een aantal jaren voor een kleinschalig hotel op de Veluwe voordat ze naar de omgeving van Zutphen verhuisde.
Liefde en plezier
Marlies: “Met Mies-O Biologische Catering kan ik mijn liefde voor goede producten, creativiteit en oog voor schoonheid delen en een bijdrage leveren aan lokale biologische ondernemers, dier en land. Ik maak met liefde en plezier ontbijt, lunch, diner, borrelplanken, high-tea en taarten voor gezelschappen vanaf ongeveer vijftien personen. Thuis of op locatie, vegan, gluten- en lactosevrij, het kan allemaal”.
Marlies Mulder
Mies-O Biologische Catering
Dortherdijk 12 MZ 7215 LC Joppe
Website
Gorssel, 19 januari 2025
Uw reactie op nieuwsberichten is welkom, mits onder eigen naam en in vriendelijke bewoordingen.
Reacties zijn voor iedereen zichtbaar.
Voor inhoudelijke vragen kunt u beter rechtstreeks contact opnemen met de betrokkenen.
Spelregels