Laatste nieuws

Nieuw kinderboek van Evelien van Dort

Sinterklaas1Evelien van Dort uit Gorssel bracht deze week haar nieuwe kinderboek uit. Het is het derde boek uit de serie rond ‘Jasper en Julia’. Sinterklaas is enthousiast: “Ik ga gezwind naar Bechtle, mijn kind!”

Jasper en Julia

Evelien van Dort schreef een derde kinderboek in de serie rond ‘Jasper en Julia’: ‘Jasper en Julia en de verborgen plek’.
Jasper en Julia organiseren een pleinfeest voor de hele buurt. Alle bewoners van hun pleintje doen mee. Maar Jasper en Julia zien op het feest niet alleen de buren die ze kennen. Nee, er is ook een onbekende bezoeker bij! Maar… het lijkt wel alsof niemand hem ziet. Alleen Jasper en Julia hebben het door. Ze gaan samen op onderzoek uit om dit raadsel op te lossen.

Sinterklaas
Sinterklaas las het boek en vond er de ultieme natuur- en maatschappijvisie van kinderen in terug.
De vorige twee delen van de reeks zijn Jasper en Julia en de verdwenen cavia en Jasper en Julia en de geheime tuin.
Beginnende lezers kunnen de boeken zelf lezen (Avi M4), maar ook als voorleesboek is de serie geschikt voor kinderen van 5 tot 8 jaar.
Sinterklaas2
Dus: paard van Sinterklaas: in galop, vlug het dak op... met 'Jasper en Julia en de verborgen plek'.

‘Jasper en Julia en de verborgen plek’ door Evelien van Dort, illustraties Harmen van Straaten, uitgeverij Callenbach; verkrijgbaar in de boekhandel en natuurlijk ook bij kantoorboekhandel Bechtle, Hoofdstraat 40 in Gorssel.


Gorssel, 1 december 2014 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends