Laatste nieuws

Nieuw pand in Eefde voor Fietsservice Gorssel

In 2020 begon fietsen­maker Jurriaan van den Berg vanuit een klein schuurtje achter zijn huis in Gorssel zijn bedrijf ‘Fiets­service Gorssel’. Er waren destijds geen fietsen­makers meer in de omgeving, terwijl er wel veel behoefte aan was. Jurriaan haalt de te repareren fietsen bij de klanten op en brengt ze na reparatie weer terug.
Fietsservice 1 kleinOok onderhouds­beurten worden door hem gedaan. 

Verkoop van fietsen
Fietsservice 2 kleinJurriaan kreeg ook veel vraag naar verkoop van fietsen. Door ruimte­gebrek kon daar niet altijd aan worden vol­daan. Maar eind 2022 kwam er een pand aan de Kokstraat in Eefde beschik­baar en deze kans grepen Jurriaan en zijn vriendin Petra Couzijn met beide handen aan. Het is wel­iswaar een tijdelijk pand, maar het stel gaat ervan uit dat er na 2023 wel weer iets anders op hun pad komt. 
Fietsservice 4 kleinFietsservice 7 kleinBehalve onder­houd en reparatie van fietsen biedt Fiets­service Gorssel nu ook tweede­hands fietsen, nieuwe stads­fietsen en elektrische fietsen aan. Het halen en brengen van de fietsen doet Jurriaan nog steeds, maar nu is het natuur­lijk ook mogelijk ze zelf te brengen en te halen. Petra Couzijn zal helpen in de winkel en alle verdere regel- en administratieve taken op zich nemen.

Lage en middensegment
Jurriaan en Petra: “Wij richten ons vooral op het lage en midden­segment en staan garant voor een degelijke kwaliteit met goed af­gemonteerde fietsen, voor een eerlijke prijs”. Merken die verkocht worden zijn onder meer het Duitse merk Brennabor (‘een zusje van het eveneens Duitse Victoria’), Thompson uit België en de Neder­landse merken Bikkel en Pegasus. De elektrische fietsen uit het assortiment zijn voor het meren­deel de midden­motor eBikes van Bosch, waarvan Fiets­service Gorssel dealer is. 

Accessoires
Fietsservice 9 kleinBehalve accessoires die bij een rijwiel­zaak horen zoals helmen, fiets­kratten, lampjes, belletjes et cetera, is er ook een wand met cadeau artikelen zoals sieraden, betaal­bare tasjes, oor­bellen, armbandjes en kettingen. Jurriaan: “We hebben van alle fietsen­merken die we aanbieden exemplaren in de winkel om uit te proberen. En hou onze sociale media in de gaten. Daar zijn regel­matig aanbiedingen te vinden van fietsen en andere leuke dingen”.
Fietsservice 10 kleinFiets­service Gorssel is gevestigd aan de Kokstraat in Eefde. Borden langs de weg geven de locatie aan. 

Fietsservice Gorssel
Kokstraat 37
72111 AN Eefde
Tel. 06-48124894
Website


Gorssel, 15 maart 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends