Laatste nieuws

Nieuw seizoen voor ‘Aan tafel met jus in een kuiltje’

De inloopmaaltijd ‘Jus in een kuiltje’ gaat haar derde jaar in. Het initiatief van ’t Trefpunt was vanaf de eerste bijeenkomt al een groot succes. Vanaf zondag 4 september a.s. kunt u om de week weer aanschuiven bij de zondagse inloopmaaltijd. Er zullen voornamelijk traditionele Hollandse gerechten op het menu staan.

JusKuiltje2-11-14KLGasten zijn vanaf 11.30 uur welkom. Voordat u aan tafel gaat wordt u ontvangen met een kop koffie of thee en kunt u alvast een praatje maken met bekende of onbekende dorpsgenoten. Onder genot van een glaasje wijn of frisdrank kunt u tijdens de maaltijd verder kennis maken met uw tafelgenoten. Rond 12.00 uur wordt de soep geserveerd. Daarna kunt u terecht bij het buffet waarna de maaltijd wordt afgesloten met een toetje. 

Heeft u op zondag geen zin om te koken of gewoon behoefte aan een ontspannen maaltijd met gezellige tafelgenoten? Meldt u dan telefonisch aan bij ’t Trefpunt op 0575-493576 (van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren) of per e-mail bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ondanks een bescheiden prijsverhoging hoeft u het voor het geld niet te laten, want voor slechts € 9,50 p.p. inclusief een consumptie kunt u deelnemen aan deze uitgebreide warme maaltijd.

De inloopmaaltijden vinden 1x per 2 weken op zondag plaats en worden vermeld in de agenda van Gorssel.nl. Neem gerust uw buur, vriend of familielid mee. Medewerkers en vrijwilligers van ‘t Trefpunt hopen op uw komst en zien u graag.

De geplande data voor 2016 zijn: 4 en 18 september, 2, 16 en 30 oktober, 13 en 27 november. Rond de Kerst zal een speciaal viergangen kerstdiner worden geserveerd. De datum hiervan is nog niet bekend, maar ook die bijeenkomst zal in de agenda worden vermeld.

Gorssel, 29 augustus 2016

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends