Laatste nieuws

Nieuw voor Gorssel en omstreken: Bootcamp

bootcamp gorsselBootcamp is een manier om snel fit te worden door lekker in de buitenlucht te trainen. Er wordt gestart met een goede warming up en vervolgens zullen er kracht- en conditie-oefeningen worden gedaan met als doel conditie verbeteren, kracht opbouwen, afslanken, coördinatie verbeteren, enz.

De trainingen zijn bedoeld voor zowel mannen en vrouwen en zullen plaatsvinden in de natuur (bos, park, speeltuin). Er wordt rekening gehouden met eventuele niveauverschillen in de groep. Hierdoor is bootcamp toegankelijk voor iedereen die snel fit wil worden.

De bootcamptrainingen zullen worden verzorgd in samenwerking met PT Gorssel (personal training) en fysiotherapie praktijk de Boer & de Jonge. Het is hierdoor ook mogelijk om extra begeleiding te krijgen op het gebied van afvallen of blessure preventie enz. 

In eerste instantie zal er met één groep gestart worden vanuit de praktijk van de Boer & de Jonge in 't Trefpunt te Gorssel. Het is de bedoeling om later meerdere keren per week trainingen aan te bieden met verschillende vertrekpunten in de regio.

Interesse om te starten met bootcamp of wilt u meer informatie ontvangen? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    

  
Gorssel, 16 april 2013 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends