Laatste nieuws

Nieuwbouw Hoofdstraat 'in beeld' op informatiebord

Aan de westzijde van de Hoofdstraat in Gorssel - het kan niemand ont­gaan zijn - worden naast elkaar twee nieuwe winkel­panden met woon­huis gebouwd.
De panden zijn in handen van eenzelfde eige­naar, die nu eerst aan de slag is gegaan met het linker­pand van de twee. In dat pand was Jacq Shoes gevestigd.

Nieuwbouw 
Nieuwbouw2 kleinBoven en onder: op het bouwbord is een tekening van het nieuwbouwpand te zienDe contouren van de nieuwbouw zijn nog niet goed te zien, maar de funderings­palen zijn aan­gebracht en er is inmiddels een informatie­bord geplaatst. Op het bord is een afbeelding van het voor­aanzicht van de nieuwbouw te zien. De muur achter het bouw­vlak is de uit­bouw van The Cosy Country Store.
Nieuwbouw1 kleinHoe het rechter­pand (het vroegere ‘Berghuis’­pand) er uit komt te zien, is nog niet bekend. Dat pand had al een nieuwe eige­naar met een nieuwbouw­plan. Er zou een groot winke­lpand met bovenwoning komen met een vestiging van kap­salon Frendz. Toen dat plan niet doo­rging, kwam de koper van het pand van Jacq Shoes in beeld. Naar verluid is voor beide panden de­zelfde architect ingeschakeld.
Kapsalon Frendz heeft inmiddels zijn intrek genomen in een (verbouwd) gedeel­te van The Cosy Country Store.
Nu is het afwachten welke winkels zich in de panden gaan vestigen. 


Redactie Gorssel.nl
30 november 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends