Laatste nieuws

Nieuwe AED voor VV Gorssel en Sport '88

De actie ‘AED Gorssel hartnodig’ van VV Gorssel en Sport ’88 heeft een nieuwe AED opgeleverd. Ruim een maand geleden was de AED gestolen, maar binnenkort hangt er gelukkig weer een nieuwe bij de voetbalclub op sportpark Gerstlo bij de Markeweg.

AEDVoorzjpg kleinJohn Immink, voorzitter van Sport '88 (l.) en Job Dietrich, voorzitter van VV Gorssel bij het (toen nog lege) AED-kastje aan de muur van het clubgebouw van VV GorsselVoetbalclub VV Gorssel en Trim- en ATB club Sport ’88, die beide hun clubverblijf op het sportpark hebben, hadden o.a. via Gorssel.nl mensen opgeroepen om geld over te maken voor een nieuwe AED. Dat is gelukt. Er is nagenoeg voldoende geld ingezameld. Een trouwe sponsor, Installatiebedrijf Eefting, vult het ontbrekende bedrag aan.

Gelukkig zal dit sportcomplex dan weer kunnen beschikken over dit zeer belangrijke medische hulp­middel, dat bij een hart­reanimatie onontbeerlijk is.
Natuurlijk bedanken beide clubs iedereen die met een vrijwillige gift heeft bijgedragen om deze nieuwe AED te kunnen aanschaffen.

  
Gorssel, 13 november 2022

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends