Laatste nieuws

Nieuwe editie pubquiz bij V.V. Gorssel

Op zaterdag 9 september 2023 vindt er bij V.V. Gorssel weer een pubquiz plaats. Er kunnen zich nog teams opgeven. Ook voor wie – bijvoorbeeld - niet op antwoorden als Knightrider of Orinoco Flow van Enya denkt te kunnen komen is de pubquiz een leuk moment om weer even met dorpsgenoten bij te kletsen onder het genot van een biertje of frisdrank.

Moeilijke vragen
Pubquiz2023 kleinDe vorige pubquiz op 23 april 2022 trok veel deelnemers en de vragen gingen alle kanten op: van Mick Schumacher tot Sandra Ysbrandy en van Foo Fighters tot Barteljorisstraat. 
Pub2022 kleinTeam Vladiwoodsock won de pubquiz in 2022. V.l.n.r. Job Dietrich, Andre Middeldorp, Jakob Gerrits en Ronnie BruggemanOok tijdens de komende editie kun je weer moeilijke vragen verwachten. Het gaat dan bijvoorbeeld over weervrouwen, kunstwerken in Gorssel, drogisterijen, muziek uit de jaren ‘90 en nog meer uiteenlopende onderwerpen. En een vraag over Gordon of Patty Brard zal vast ook wel weer voorbijkomen. 

Opgave
De pubquiz begint om 16.30 uur, locatie Sportpark Gerstlo, Markeweg 10 in Gorssel. Teams van twee tot vier personen kunnen zich opgeven via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kosten bedragen € 10 per team.


Gorssel, 31 juli 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends