Laatste nieuws

Nieuwe exposities bij Galerie Stijl

Galerie Stijl in Eefde is na de winterstop weer geopend vanaf 19 april. Er is een expositie ‘Kunstenaars van de galerie’. In het Museumpaviljoen bij de galerie is een verkoopexpositie met werken van overleden kunstenaars, waaronder Estella den Boer, Otto Hamer, Harry van Kuyk, Kees Sabee, Kees Segers en Henk Zweerus.
Beide exposities lopen tot 10 juni 2024.
Openingsweekend vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 april.

Beeld Guus Jooss kleinBeeldentuin, werk van Guus JoossIn de Beeldentuin (beeldengalerij & beeldenhuis) is de tentoonstelling ‘Abstractie in Beeld 24’ te zien.

Galerie Stijl
De galerie is gespecialiseerd in abstracte kunst van diverse kunstenaars met een voorkeur voor abstract geometrisch werk. Galerie Stijl is in 1989 in Arnhem gestart, en is in 2018 heropent in Eefde. Het galerieterrein van bijna 4.000m2 bestaat uit: een galerie, diverse kunst­gebouwtjes, een beelden­galerij, een beeldentuin/arboretum en een museum­paviljoen.

Galerie Stijl is gevestigd aan de Zutphenseweg 132 in Eefde. Komend vanuit Gorssel is dat na de eerste spoorweg­overgang direct rechts.
De galerie is geopend van van 19 april tot 14 oktober 2024, van vrijdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Donderdag groepsrondleidingen op afspraak.
Toegang bedraagt € 6,50
  

  

Gorssel 14 april 2024

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends