Laatste nieuws

Nieuwe exposities in Galerie Stijl

In Galerie Stijl in Eefde zijn van 31 oktober tot 23 december 2019 nieuwe exposities met abstracte objecten van Manja Hazenberg en Johannes Blonk.

Manja Hazenberg
Manja Hazenberg galeriestijl persManja Hazenberg Manja Hazenberg maakt geometrisch abstracte objecten van zink. Zij wil de expres­sieve kracht van het materiaal tot uitdrukking laten komen door het oppervlak onbewerkt te laten of te bewerken met zuren, waardoor contrasten ontstaan in kleur en textuur.

Johannes Blonk
Johannes BlonKgaleriestijl persJohannes BlonkJohannes Blonk maakt geometrisch abstracte objecten van hout en richt zich op eenvoud en terug­houdend­heid, en op ruimte als vorm van rijkdom. Hierdoor ontstaat een evenwicht zoals in een Japanse tuin.

De exposities zijn te zien van donderdag 31 oktober a.s. De officiele opening is op zondag 3 november om 15.00 uur door Ronald Willemsen, architect en directeur van Bureau Asnova en bestuurslid van Stichting Vierplus, in Utrecht.

Over de galerie
Galerie Stijl is gespecialiseerd in abstracte kunst van diverse kunstenaars met een voorkeur voor geometrisch werk. Galerie Stijl is in 1989 in Arnhem gestart, is in 2017 verhuisd naar Eefde en eind september 2018 na een verbouwing weer heropend. De galerie heeft diverse kunst­gebouwtjes, een beelden­galerij en een beelden­tuin.

De galerie is gevestigd aan de Zutphense­weg 132 in Eefde, in het gebouw net over het spoor waar tot 2017 galerie BGO132 was gevestigd. Komend vanuit Gorssel is dat na de eerste spoor­weg­overgang direct rechts.
Galerie Stijl is geopend van donderdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Toegang bedraagt € 6,50

   

 
Gorssel, 25 oktober 2019 

   

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends