Laatste nieuws

Nieuw in Gorssel: Care for Hair by Christel

ChristelGRChristel Hartelman en foto onder de salon gevestigd in het pand van Bij Jansen & JansenGorssel is weer een ondernemer rijker. Christel Hartelman heeft op 1 oktober de deuren van haar Kapsalon Care for Hair by Christel geopend. De trendy dames- en heren­kapsalon is gevestigd aan de Kwekerij­weg 4, in het pand van restaurant Bij Jansen & Jansen.

ChristelSalonGRChristel weet al van kleins af aan wat haar passie is en met deze kapsalon heeft ze die waargemaakt. Christel: “Ik ben graag creatief bezig met mensen om ze nog mooier te maken dan dat ze al zijn door een perfecte look en coupe te creëren.” Ze begon haar opleiding en werkervaring bij The Hair Company van Ad Peters in Deventer en na 15 jaar ervaring besloot ze haar eigen salon te starten.

Christel is goed op de hoogte van de laatste trends en de nieuwste technieken van het kappersvak. Persoonlijk advies is voor haar zeer belangrijk ze gebruikt o.a. de professionele producten van Kevin Murphy. “Ik vind het belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van de klant en dat te vertalen in een goed kapsel waarbij ik goed kijk naar gezichtsvorm en rekening houd met huidskleur.”

Een bezoek aan de kapsalon van Christel kan goed gecombineerd worden met een lunch of diner bij restaurant Bij Jansen & Jansen. Een afspraak maken kan gemakkelijk via de kalender op de website van de kapsalon of telefonisch. Care for Hair is geopend op dinsdag (ook ’s avonds), donderdag, vrijdag en zaterdag, of op andere tijdstippen in overleg.
 

 

Gorssel, 5 november 2018

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends