Laatste nieuws

Nieuwe leesclub

Houdt u van lezen en vindt u het leuk om daar met anderen over te praten? Bij voldoende belangstelling komt er een nieuwe leesclub die gebruik maakt van de leeswijzers van Senia. Maandag 26 november a.s. is er van 10 tot 11.30 uur een informatiebijeenkomst in de Gorsselse bibliotheek .

leesclubDe leesclub kiest uit een door deskundigen van Senia opgestelde boeken­lijst met heden­daagse Nederlandse en vertaalde literatuur. De groep bespreekt 6 à 7 boeken per jaar. Ze komen om de 5 à 6 weken bij elkaar, meestal roulerend bij de deelnemers thuis, op een af te spreken tijdstip (overdag of 's avonds).
Senia-leesgroepen bespreken de boeken aan de hand van lees­wijzers met discussie­vragen die het gesprek in de lees­groep houvast bieden.
De leesclub is een initiatief van de landelijke organisatie Senia, samen met de Bibliotheek.

In de bijeenkomst van 26 november wordt u geïnformeerd over Senia-leesclub en worden er praktische afspraken gemaakt met mensen die mee willen doen.

Op de website van Senia (zie hieronder) staat meer informatie over de werkwijze en de kosten.

De bijeenkomst is gratis en vrijblijvend; wel graag aanmelden bij Senia via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  

  

Gorssel, 22 november 2018

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends