Laatste nieuws

Nieuwe lesavonden reanimeren

Leren reanimeren, weten hoe een AED werkt of je kennis op­frissen? In het najaar van 2022 zijn er weer praktijk­lessen in Gorssel en Eefde. De lessen worden georganiseerd door de Stichting AED Eefde-Gorssel en ver­zorgd door Gijs ter Brake van MYN BHV uit Laren. De Stichting AED Eefde-Gorssel adviseert na de eerste cursus elk jaar een herhalings­les te volgen.

Combinatielessen 
AED2022 kleinAdd Eefde-Gorssel: 'Aarzel niet, maar wees actief'De praktijk­lessen zijn gecombineerde les­avonden voor beginners en gevorderden: het over­grote deel van de avond wordt besteed aan de praktijk.
Wie in Gorssel een les wil volgen kan kiezen uit vier data: donder­dag 6 oktober, dinsdag 18 oktober, dins­dag 8 november en dinsdag 22 november, telkens van 19.00 tot ongeveer 21.30 uur in de kerk in Gorssel. In Eefde zijn er lessen op de donder­dagen 29 september, 13 oktober, 3 november en 17 november, telkens van 19.00 tot ongeveer 21.30 uur in Het hart in Eefde. 
De Stichting AED Eefde-Gorssel vraagt mensen die al een cursus gevolgd hebben zich op te geven bij Hartslag­Nu. Zij kunnen dan worden opgeroepen na een melding bij 112.

Kosten
De kosten bedragen € 20 voor inwoners van Gorssel en Eefde. Wie niet in postcode­gebied 7211 of 7213 woont betaalt € 10 extra. Veel verzekeraars vergoeden de kosten.

Aanmelden
Aanmelden kan via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag naam, adres, geboorte­datum en gewenste les­datum vermelden. Nadere informatie volgt daarna. Een formulier invullen via aedeefdegorssel.nl kan ook.


Gorssel, 15 juni 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends