Laatste nieuws

Nieuwe lessen bij het Kinderatelier

Op 17 januari 2018 begint er weer een serie lessen op woensdagmiddag van Kinderatelier Het Rode Schaap. Doe je mee?

Vilten, knopen en naaien
RodeSchaap
In een serie van acht lessen op woensdagmiddag worden verschil­lende werk­stukken gemaakt. De kinderen leren verschillende technieken zoals naaien, knopen, en vilten. Ze hoeven dat niet van tevoren te kunnen. Annie Dijkstra van het Kinderatelier: “We maken eerst een dromenvanger en bedenken daarna samen wat we de weken daarna gaan maken. Iets zelf maken van stof, draad, wol en kralen is vooral heel leuk om te doen. Het is zo leuk om te zien hoe kinderen creatief zijn en ze de vaardigheden te leren zodat ze hun ideeën zelf uit kunnen voeren.” 

Informatie
Het Kinderatelier is voor kinderen van groep 5 t/m 8. Er wordt gewerkt in groepjes van maximaal zes kinderen. Annie: “Zo is er genoeg aandacht voor iedereen.” Het Kinderatelier is één keer in de twee weken op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. De eerste les is op woensdag 17 januari 2018, en de volgende data zijn 31 januari. 14 februari, 28 februari, 7 maart, 21 maart, 4 april, en 18 april.
De kosten bedragen € 80,- voor acht lessen, inclusief materiaal en drinken.

Graag vooraf aanmelden bij Annie Dijkstra, Molenweg 10, 7213 XE Gorssel, tel. 0575-490199, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Gorssel, 2 januari 2018

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends