Laatste nieuws

Nieuwe single en videoclip van Anna Spark

Anna Vonk (artiesten­naam Anna Spark), afkomstig uit Gorssel, is singer/songwriter. In maart 2021 bracht ze haar debuut ‘Trapped’ met bij­behorende video­clip uit. Nu is er een tweede single met video­clip: ‘She Blooms’.
Net als bij haar debuut schreef, componeerde en produceerde Anna single en video­clip zelf. ‘She Blooms’ gaat over ‘vanuit het donker jezelf opnieuw uitvinden en lief­hebben’. 

Videoclip
AnnaSparkClip2022 klein'Behind the scene'Voor de videoclip werkte Anna samen met choreo­graaf Mabel van Hunnik, ook afkomstig uit Gorssel. Anna ontmoette Mabel een jaar of zeven geleden tijdens IJssel­jazz in Gorssel. Anna: “Mabel heeft een emotievolle en krachtige dans neer­gezet, met danseres Sonja Rott­mann en acteur Ruben van Hunnik. In de dans worden gevoelens als pijn, strijd en zelf­liefde versterkt. Sonja heeft op de draai­dag geïmproviseerd, dit houdt in dat er vooraf bepaalde richt­lijnen zijn bedacht, maar er veel vanuit het gevoel op de muziek is gerea­geerd. Dat is terug te zien in de video”.

Conservatorium
AnnaSparkStill2022 kleinStill uit de videoclip 'She Blooms'Anna studeerde in 2021 af aan de Dutch Filmers Academy en daarna is ze veel bezig geweest met nieuwe muziek schrijven en projecten bedenken en maken. Ze woont in Utrecht, waar ze na de zomer haar studie ver­volgt aan het conserva­torium. Maar: “Ik kom nog vaak bij mijn ouders in Gorssel, waar ik van de rust en de om­geving kan genieten en inspiratie kan opdoen voor nieuwe muziek!Redactie Gorssel.nl
13 juni 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends