Laatste nieuws

Nieuwe sponsor voor wielerclub WTC Gorssel

Wieler Toer Club Gorssel heeft een nieuwe broeksponsor. Binnenkort zullen de sport- en toerfietsers van de club rondrijden met het fraaie oranje logo van WR Bikes uit Haarle. Keukenstudio Stormink is al sinds lange tijd de shirtsponsor van de fietsclub.

WR Bikes
WTC Gorssel 325pxLeden van WTC Gorssel in het shirt van Keukenstudio Stormink en binnenkort met een broek van WR Bikes uit HaarleWR Bikes is een gespecialiseerde zaak voor race- en ATB-fietsen. Wim Rechterschot, naamgever van de winkel die hij samen met zijn vrouw Petra en enkele medewerkers runt: “Wij zijn gespecialiseerd in het Oostenrijkse merk KTM. Zij kwamen in 1964 met hun eerste fiets op de markt en sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot één van de meest invloedrijkste merken in de fietsindustrie. KTM fietsen worden in meer dan 50 landen verkocht en jaarlijks vinden meer dan 250.000 nieuwe KTM fietsen een trotse eigenaar. Eigentijdse styling, de beste prijs/kwaliteit verhouding en uitmuntende service na aanschaf zorgen voor het wereldwijde KTM succes. “

Samenwerking
Het sponsorcontract tussen WTC Gorssel en WR Bikes werd op 21 november jl; ondertekend. Rijjan Bos, voorzitter van de fietsclub: “Ik werd gegrepen door de mooie zaak en de passie van Petra en Wim Rechterschot voor de fietssport. Beide partijen zullen veel energie en enthousiasme in de samenwerking stoppen, dus dit zal een mooie hechte en langdurige relatie worden.”
Binnenkort houdt de Gorsselse fietsclub haar nieuwjaarsreceptie in het wielercafé ‘Oranje Boven’ boven de winkel van WR Bikes en zullen bestuur, leden en de nieuwe sponsor gezamenlijk toasten op het nieuwe jaar.

Kleding
KTM-fietsen325pxKTM-fietsenDe naam WR Bikes zal op de fietsbroeken van de leden staan. Het ontwerp is klaar en het eerste proefexemplaar wordt binnenkort geleverd. Naar verwachting zullen de broeken dan eind deze maand beschikbaar zijn.
De naam van Keukenstudio Stormink zal de shirts blijven sieren.

WTC Gorssel
De Wieler Toer Club Gorssel heeft ongeveer 65 leden, afkomstig uit de voormalige gemeente Gorssel en omliggende dorpen. De club is in 1987 opgericht door een aantal fietsende vrienden en dat kenmerkt nog altijd de sfeer binnen de vereniging. In de zomer wordt er op zondagmorgen gestart op de racefiets vanuit het centrum van Gorssel voor een tocht van 80 tot 120 km. De Posbank, Holterberg en Loenermark en rondje Twenteland zijn favoriete bestemmingen. Er wordt in twee of drie groepen gefietst met verschillend tempo, maar de koffie is onderweg op een gezamenlijk adres. In de winter wordt er voornamelijk op de ATB gefietst. Iedere week wordt dan een mooie route gepland met wisselende startpunten. Een kleine groep leden blijft op de weg doorfietsen. ’s Zomers wordt ook op een doordeweekse avond gereden. Tenslotte is er een groep die op woensdagochtend op de racefiets fietst. Twee maal per jaar trekken leden er een (lang) weekend op uit om een fietsgebied elders te verkennen.
De club organiseert jaarlijks drie evenementen waar fietsers uit de wijde omtrek aan mee doen.
 
WTC620plat


Gorssel.nl
3 januari 2016

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends