Laatste nieuws

Nieuwe studio in Gorssel voor Personal Training en Yoga

Het Fithuys is op 7 september 2015 officieel geopend aan de Beukenlaan 37 (hoek Poststraat) te Gorssel. In het pand is ruimte voor één-op-één sessies voor duurzaam gewichtsverlies en yogalessen tot 10 personen. Daarnaast is er een sfeervolle kleedruimte en koffiehoek.

Het Fithuys
FithuysKLDe initiatiefneemster van Het Fithuys, Sandra Hellendoorn, zocht al langer naar een plek waar zij westerse resultaatgerichtheid kon combineren met de oosterse filosofie van eenheid. Al gauw viel haar oog op het voormalig postkantoor in Gorssel.
De sfeervol ingerichte ruimte is inmiddels de plek waar men terecht kan voor personal training op geheel nieuwe wijze. Fitnessapparaten en glurende medesporters zijn afwezig. In plaats daarvan wordt gebruik gemaakt van natuurlijke bewegingen, mentale training en persoonlijke leefstijlschema's met veel aandacht voor het individu. Cliënten zijn verzekerd van 100% privacy tijdens personal training en er wordt altijd gewerkt vanuit de overtuiging dat lichaam en geest verbonden zijn.
De hatha yogalessen zijn uitstekend voor beginners die op een no-nonsense wijze kennis willen maken met deze manier van bewegen. De verschillende houdingen zijn gemakkelijk uit te voeren, en bieden tegelijkertijd een uitdaging voor wie dat wilt. Aan het einde van de les is er een korte begeleide ontspanning.

De yogalessen vinden momenteel plaats op maandag en vrijdag van 19.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdagochtend van 09.00 uur tot 10.00 uur. Personal Training is mogelijk op iedere werkdag buiten de yogalesuren om.
Alle benodigdheden voor zowel de yogalessen als de personal training zijn aanwezig bij Het Fithuys.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Sandra Hellendoorn via telefoon 0575 472566 of per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Website: www.hetfithuys.nl 


Gorssel, 14 september 2015

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends