Laatste nieuws

Nieuwe uitgave boekje ‘MOOI in Gorssel’

Enkele jaren geleden is uit een mooi initiatief van enkele dorpsgenoten het boekje HIER in Gorssel ontstaan. Een handig informatief boekje (inclusief een wandeling) over ons mooie dorp waarin een tal van ondernemers zich konden presenteren. Dit boekje werd onder luid applaus ontvangen en veelvuldig uitgedeeld aan bezoekers van Gorssel en andere liefhebbers. Nu alle boekjes op zijn kwam het geluid om het boekje opnieuw uit te brengen.

BoekjeMooiTransIn maart vorig jaar kwam Covid19 op ons aller pad. Het gevolg was dat er voor ondernemers onzekere tijden aanbraken. Dat maakte dat alles even stil kwam te liggen. In deze periode is de redactie van het boekje toch begonnen met een nieuw exemplaar en in samen­werking met de ondernemers­vereniging Gorssel Buiten­gewoon is er een nieuwe editie ontstaan. Een iets andere vormgeving en een andere naam: MOOI in Gorssel.

De redactie bestaande uit Monique Mekkering, Inge Nuijten, Yvonne Jansen, André Middeldorp en Lisette Okx is trots op het nieuwe exemplaar. Het boekje komt snel beschikbaar en kan dan met het open­gaan van Museum MORE en alle winkels verspreid worden.

Voor meer informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 
Gorssel, 13 april 2021

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends