Laatste nieuws

Nieuwe uitstraling Gorssel.nl

Gorssel.nl wil mensen informeren, inspireren en bij elkaar brengen. Gorssel is een prachtig, actief en vitaal dorp en dat wil de redactie met deze website uitstralen. De toren (‘koertoren’) die tot voor kort de bovenkant van de website sierde, is een belangrijk symbool van Gorssel, of beter van de voormalige gemeente Gorssel, want de toren heeft tot 2005 dienst gedaan als wapen van de gemeente Gorssel. Maar het paste naar ons idee niet zo goed bij het aantrekkelijke en vitale dorp dat we graag willen zijn én willen uitstralen.

De schetsen van de gebouwen die u nu aan de bovenzijde van de website ziet, verbeelden belangrijke, beeldbepalende gebouwen in Gorssel. Bovendien zijn het plekken waar mensen elkaar ontmoeten.

Maar Gorssel is meer. Links van het scherm (niet op tablets en smartphones) is het open landschap richting de IJssel uitgebeeld met haar prachtige boerderijen en ooievaarsnesten. Rechts de bosrijke omgeving aan de andere kant van het dorp met de hooiberg (de Steltenberg).

De nieuwe ‘look’ zegt meer over ons aantrekkelijke en actieve dorp, vinden wij. We hopen natuurlijk dat u het ook waardeert, want daar doen we het voor.

Van, voor en door Gorssel!

Gorssel.nl
6 februari 2013

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends