Laatste nieuws

Nieuwe voorzitter voor Hengelsportvereniging

Hengelsport Vereniging Ons Genoegen heeft een nieuwe voorzitter. Tijdens de jaar­vergadering werd afscheid genomen van ‘ex-slager’ Jan Roden­burg, die deze functie zes jaar heeft vervuld.

Pensionado?
HengelRodenburg kleinGeert Hiethaar spoort Jan Rodenburg (r.) aan om nu eindelijk eens te gaan vissenHet was de bedoeling dat Jan Roden­burg na de over­dracht van zijn Gorsselse slagerij in 2021 zijn hobby vissen weer zou op­pakken, maar dat is niet echt gelukt. Volgens zijn club­genoten komt dat omdat Jan de status van ‘pensionado’ nooit goed heeft begrepen. In plaats van te gaan vissen bleef hij immers maar werken in zijn geliefde slagers­vak.

Waterkant
Nu is Jan afgezwaaid als voor­zitter. Uit handen van Geert Hiet­haar kreeg hij een cadeau­bon om zijn vis­kist aan te vullen. Geert Hiet­haar: “En nu maar hopen dat we Jan terug­zien aan de water­kant!”
Gelukkig hebben de hengelaars een nieuwe voorzitter kunnen vinden in de persoon van Piet Nikkels. Piet is na zijn pensioen een ‘vaste’ visser geworden bij de twee­wekelijkse competitie­wedstrijden van Hengelsport­vereniging ‘Ons Genoegen’.


Gorssel, 21 april 2023

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends