Laatste nieuws

Nieuwe website gemeente Lochem

Vanaf 9 juli 2018 heeft de gemeente Lochem een nieuwe website. Bezoekers van de website kunnen sneller de informatie vinden die ze zoeken. De website voldoet aan de eisen voor veiligheid en toegankelijkheid en is nu ook geschikt voor smartphone en tablet. De teksten zijn eenvoudiger geschreven en de website heeft een frisse uitstraling.  

Toptakensite
WebsiteLochem2 kleinDe nieuwe website is een zogenaamde toptakensite. Dit betekent dat de belangrijkste producten en diensten waarvoor inwoners de website bezoeken het snelste te vinden zijn. Denk aan een paspoort, rijbewijs of een melding openbare ruimte. Ook raadsinformatie is beter te vinden. Er is een directe link naar agenda’s, verslagen en informatie over hoe inwoners kunnen meepraten. Ook is er ruimte voor nieuws, dat eveneens te volgen is via het Facebook- en Twitteraccount van de gemeente Lochem. 

Getest door gebruikers
Burgemeester Sebastiaan van ’t Erve: “We vinden het heel belangrijk dat alle informatie op de website goed leesbaar en gemakkelijk te vinden is voor alle gebruikers. Daarom is de website vooraf uitgebreid getest, door medewerkers en inwoners”.
De gemeente vraagt gebruikers eventuele opmerkingen of tips te laten weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Gorssel, 9 juli 2018

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends