Laatste nieuws

Nieuwe winkel in Gorssel: ‘Goede Tijden’

Onder het motto ‘Laat de Goede Tijden maar komen!’ opent Marleen Bouwhuis zaterdag 2 maart 2013 haar winkel ‘Goede Tijden, mode en kado’.  Een nieuw adres voor casual damesmode, accessoires en cadeaus.

Hip en jong
Marleen Bouwhuis is er klaar voor. Al een tijd broedde ze op een goed concept voor het mooie winkeldorp Gorssel, dat in de zomer veel toeristen weet te trekken. De outdoor- en countrysfeer is al goed vertegenwoordigd; tijd voor wat meer ‘hip en jong’. Al twee jaar wist ze zeker dat dát is wat Gorssel nog kon gebruiken.

Licht pand
De zoektocht naar een geschikt pand duurde langer dan gehoopt, maar nu is het dan zover. Pal tegenover het monumentale gemeentehuis, dat in 2015 als museum in gebruik wordt genomen, ligt een mooi licht pand, dat het decor zal worden van Goede Tijden. Naast jonge damesmode met merken als WomanbyEarn, Loungelife en PartTwo is het een zaak met leuke cadeaus, modeaccessoires en woontrends. Marleen hoopt veel te kunnen wisselen van collectie, dus het zal elke keer dat men de winkel bezoekt anders zijn. Met de naam Goede Tijden hoopt Marleen een positieve impuls te geven aan de negatieve geluiden over de economie.

GoedeTijdenContact
‘Goede Tijden, mode en kado’
Hoofdstraat 41a, 7213 CP Gorssel, tel. 0575-491777
www.goede-tijden.nl

Gorssel, 22 februari 2013


Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends