Laatste nieuws

Nieuwe workshop Ouder-Kind Yoga

Na het succes van de eerste workshop Ouder-Kind Yoga in februari van dit jaar biedt Yoin op 6 april 2019 een nieuwe work­shop aan in de studio in 't Trefpunt in Gorssel; dit keer specifiek voor peuters en kleuters met een ouder.
YogaKind kleinNieuwe workshop Ouder-Kind Yoga bij Yoin in GorsselDe work­shop wordt gegeven door Carmen Stuitje. Carmen: “Kinderyoga is fijn, leuk en uitdagend om te doen voor jou en je kind!” De peuter/kleuter leert spelenderwijs yoga­houdingen en oefent ongemerkt een meer bewuste ademhaling, en wordt sterker en soepeler in zijn of haar lijfje. In spelvorm leert het kind zich beter te concentreren en te ont­spannen. 

De workshop wordt gehouden op zaterdag 6 april van 9.30 tot 10.30 in de studio van Yoin. Er worden aan de hand van een verhaal yogahoudingen geoefend die ouder en kind samen kunnen doen, er is een concentratie­spel en de workshop wordt afgesloten met een meditatie die geschikt is voor kinderen. Na afloop is er drinken met wat lekkers. De prijs is € 15 per stel (ouder-kind). Ellen en Carmen: “Een heerlijke ochtend in contact met je kind!”
Opgave kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Gorssel, 2 april 2019

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends