Laatste nieuws

Nieuwe Zwembadwijzers van zwembaden in Almen en Gorssel

Zwembadwijzer2014

Op woensdagochtend 12 maart ontving burgemeester Sebastiaan van ’t Erve uit handen van Leonie Wiggers, bedrijfsleider van de zwembaden de Boskoele in Gorssel en de Berkel in Almen, twee nieuwe Zwembadwijzers. Niet alleen de burgemeester maar ook alle abonnementhouders van 2013 krijgen binnenkort de zwembadwijzer en een aanmeldingsformulier voor een nieuw seizoensabonnement in de bus. En wie er geen ontvangt kan vanaf 22 maart de zwembadwijzer met aanmeldingsformulier voor zwembad De Boskoele ophalen bij de winkel van René Vos in de Hoofdstraat in Gorssel.

Dit jaar zijn er voor het eerst twee verschillende Zwembadwijzers voor de beide zwembaden. Daarnaast hebben ze ook nog een facelift gekregen met een nieuwe lay-out en een nieuw logo. De beheerder van de zwembaden, de Stichting Gorsselse Zwembaden, heeft daarbij hulp gekregen van een zestal enthousiaste dames uit Gorssel, Brenda Urff, Karin Komdeur, Dianne Bonekamp, Liesbeth Klein Hulse, Karin Sieders en Hanneke Versteegh. "We zijn blij met deze professionele hulp, het neemt ons veel werk uit handen en zet de zwembaden mooi op de kaart. Een mooie vorm van burgerparticipatie" aldus Henk van Gogh, voorzitter van de stichting.  

Als u voor donderdag 17 april een zwembadabonnement bestelt, ontvangt u een aanzienlijke korting. Vanaf 31 maart kunt u het abonnement ook online bestellen via www.zwembaddeboskoele.nl of www.zwembaddeberkel.nl 


Gorssel, 18 maart 2014

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends