Laatste nieuws

Nieuwjaarsconcert in ’t Trefpunt

AbrahamGezien325pxAbraham Gezien
Het salonorkest Abraham Gezien uit Deventer bijt het spits af. Het orkest staat onder leiding van Hans Wijnberg en zal zowel licht klassieke muziek uit de jaren 1850 tot 1959 spelen als muziek uit hedendaagse musicals.
Het orkest bestaat volledig uit vijftigplussers.  Maar: “Je stopt niet met spelen als je oud wordt, maar je wordt oud als je stopt met spelen'' is de lijfspreuk van Abraham Gezien. Zo wordt het althans verwoord in een interview met De Stentor op 23 april 2007, ter gelegenheid van het dertigjarig bestaan van het orkest. Abraham gezien is ”een amateurorkest met professionele uitstraling'', volgens de voorzitter in hetzelfde interview.

Ons Genoegen
Het koor Ons Genoegen uit Laren, dat geleid wordt door Gijsbert Brilleman, zal daarna het stokje overnemen.
Zangvereniging Ons Genoegen is een gemengde zangvereniging, opgericht in 1931 in de voormalige school in Larensebroek. Het koor heeft in 2010 en 2011 met succes meegedaan aan het zangconcours in Gorssel en met ‘lof der jury’ de wisselbeker weten te winnen.

VocalGroupSparklingGorssel325Vocal Group Sparkling
Hierna volgt het koor Vocal Group Sparkling uit Gorssel, dat ook onder leiding staat van Gijsbert Brilleman. Dit koor doet al jaren mee aan het welbekende Dickens Festijn in Deventer en zingt naast Christmas Carols ook popmuziek.Sparkling bestaat uit negen enthousiaste zingende leden, zes dames en drie heren.

Concertinformatie
Het concert begint om 11.00 uur en eindigt om ca. 13.30 uur. Alle muzikanten treden meerdere keren op.
Kaarten zijn verkrijgbaar in ’t Trefpunt aan de Molenweg 53-55  in Gorssel en kosten in de voorverkoop € 5,-- en aan de zaal € 7,--. De prijzen zijn inclusief een kop koffie met wat lekkers.
Reserveren is ook mogelijk, bij voorkeur per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon: 0575-493576.

www.trefpunt-gorssel.nl


Gorssel, 7 januari 2013

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends