Laatste nieuws

Nieuwjaarsuitzending Allemaal1.TV

Ook in 2022 kan de traditionele nieuwjaarsreceptie van de gemeente Lochem niet doorgaan. In plaats daarvan heeft de gemeente Allemaal1.TV gevraagd ‘nieuwjaars­televisie’ te maken. De uitzending is te zien op het YouTube%shy;kanaal van Allemaal1.TV.
Verenigingen en dorpsraden kunnen een nieuwjaarswens op video insturen.

Programma
NieuwjaarLochemAfffiche kleinIn de uitzending spreekt burgemeester Sebastiaan van ’t Erve zijn nieuwjaarswens uit. In het programma zit ook een ode aan gemeente­schrijver A.L. Snijders, die in 2021 overleed. Kunstenaar Miel Krutzmann vertelt over de grote muur­schildering die hij maakte op de silo van Overslag Coöperatie Oost Nederland (OOCON) aan de Goorseweg in Lochem. En er is muziek van o.a. De Pioniers; de rappers van het nummer 0573. En er zijn gesprekken met drie ‘helden’ uit de zorg.

Videoboodschap
Verenigingen en maatschappelijke organisaties die actief zijn in de gemeente Lochem kunnen een video­boodschap insturen. Die videoboodschap moet aan de volgende voorwaarden voldoen: houd de smartphone in een liggende positie (geen staand beeld), houd het kort (maximaal drie zinnen) en controleer of het geluid goed aan staat. Mail de boodschap voor 6 januari 17.00 uur aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uitzending
De uitzending is op 8 januari vanaf 19.00 uur te bekijken op het YouTube-kanaal van Allemaal1.TV.

 
Gorssel, 3 januari 2022

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to TwitterShare with friends